Här vill jag bo=)


Lång arbetsdag

Börjar jobba vid åtta hade en kvarts lunch slutade kvart i åtta,  ojojoj lång idag, känner mej lite trött i huvet kan jag ju villigt erkänna.
Så denna vecka har jag jobbat, 9 timmar i måndags, 10,15 timmar i tisdags, 9,45 i onsdags å idag 11,30.. jaja e ok att jag känner mej lite trött =)

Har insett att vissa absolut inte borde få ha djur, för att de inte tar hand om dom ordentligt och även att vissa inte borde få vistas bland folk pga att det e totalt socialt inkompetenta. jävlar vilka människor det finns alltså... å dom tycker att dom borde skjuta korna med ett skott i pannan för att dom e lite galna, säger bara en sak : Vänd på bössan!!

Party imorn med =) ser massa fram emot det, hoppas bara vi får sluta jobba tidigt=)

Tråkigt om det inte blir nån överraskningskalas på lördag, men men vi får ta det nån annan gång isåfall=)

oj klockan e snart nio, kanske skulle bege mej hemåt snart...

Puss på er underbara=)

JAG VILL INTE BLI SJUK!

Usch kände igår att jag var lite öm i halsen å inatt vaknade jag med halsont, den har defenitivt inte gått över utan verkar mest bli värre å värre, nu envisas det dessutom med att gå upp till örat, vilket gör mej arg, men jag kämpa emot, 2 panodil å 1 ibumetin (det har jag fått råd från sjukan om att man kan ta)
Jag har verkligen inte tid att bli sjuk, ska jobba hela vecka, plus att vi ska ut å äta med jobbet imornkväll, på fredag blir det pumpen å på lördag ska vi fira mamma, pappa å kenneth, så det finns inte tid för förkylning!

Idag blev det visst ett långt arbetspass, 10,5 timme, gutt, men jag e trött nu kan jag lova.
Ska ta hand lite om katterna å fixa lite i köket sen blir det nog sängen för min del.

Har ju inte kunnat sova ordentligt inatt heller, drömde massa mardrömmar hela tiden, vaknade av en hemsk dröm först, som jag nu inte kommer ihåg, å sen av en som min lillebror blev mördad i, där jag dessutom stack ut ögonen med en penna på han som hade gjort det, värst av allt var att det utspelade sej i en blandning av vårat hus och vårat andra hus i Gissebo... så när jag vaknade å insåg att jag var helt själv i huset, blev jag riktigt mörkrädd... usch å fy, snälla låt mej få sova inatt så jag e pigg imorn till våra 300 kor.

Nä nu ni kära vänner e det nog dax att börja med allt plock så jag kommer i säng nån gång =)

Puss på er =)

Söndag kväll

Jaha kvällen e här å vad har man gjor under dagen, haha inte speciellt mycket, men jag har iallafall varit hos Anna å det tyckte jag var väldigt trevligt=)

Ska väl va kvar här i huset ett tag å titta på tv sen hem å sova, Ida ringde förut så jag ska jobba imorn=) Hoppas hoppas hoppas att jag får vara med Anna Karin.

Gårdagen då, först  fest hos Richard, väldigt roligt, sen metro, massa folk, både såna man känner å känner igen å såna man aldrig har sett innan, dansade till ganska dålig musik, men jävlar så kul jag hade det ändå=) speciellt i slutet =)

Nää jag orkar inte skriva mer nu.. e trött å bakis idag, eller jävligt seg iallafall.

ska titta på tv nu snart=)

Söta killar såg ja igår iallafall =P

Puss puss

Min julgran

Ja har fortfarande inte plockat ner min rosa julgran. Jag vet jag är lite seg:) Men det lyser ju så fint om kvällarna så ja vill inte ta ner den. Måste ja det? Varar inte julen fram till påska? Gårdagen var väldigt rolig:)

Lördag...

Japp Lördag igen,å jag sitter här lite seg framför datorn med en kelen katt vid namn Bubben bredvid mej=)

Var å firade min kära Fars 50årsdag igår med hans bröder å deras fruar, var väldigt kul tyckte jag=) God mat å god öl=)

Nu ringer Jossa=) Vi ska ju nämligen till Metro ikväll, Jag Jossa Cissi Mickis å kanske Anna om hon känner för det=)
Så vi ska åka till Hultsfred vid femtiden å äta pizza se åka till Rickard å dricka=) Ska bli trevligt å skojsigt hoppas jag=)

Funderar på att åka hem nu å bara lägga  mej en sväng innan det e dax att gör sej iordning, behöver nog det.

Finns nån jag kanske saknar men det e min lilla hemlis =P






hihihi    PUSS

Helg i Kalmar

Japp denna helg har jag spenderat i Kalmar hos Issa och Daniel som hade inflyttningsfest=)
Åkte ner ganska tidigt på dagen för att hinna kolla lite affärer, hittade två tröjor, en som jag kom att använda på kvällen =)
Sedan åt Issa å jag lite mc donalds=) hem till deras superfina lögenhet, där vi efter ett litet tag betällde pizza, sen blev det party=) Kul kul=) massa folk å jag kände bara Issa å Daniel, men det gjorde inte mej så mycket.
Sen på natten begav vi oss till Pallas (?)  där vi lyckades komma in via VIP listan tack vare Filip=) as shysst=)
Där inne var väl lite för trångt för att dansa, det var lite jobbigt faktiskt, men jag hade kul för jag fick se nån kräkas bakom sofforna, haha =) man ska inte dricka såå mycket =P
Sen dax att bege sej hemåt igen, men först var vi ju givetvis tvugna att fixa nått att äta, blev Kyckling rulle, fy fan såå jävla gott!!! åt pratade skrattade sen sova=)
Vaknade åt frukost, pratade, tittade på film, åkte till Elgiganten och köpte en ny digital kamera=) Tack såå jätte mycket Daniel för all hjälp!!!
Sen blev det att åka å köpa mat innan jag slutligen skulle med tåget som gick 16:46.
Kom hem å åkte dirkekt upp till mor å far å åt älgkött=)
haha förstår ni var jag försöker komma med detta inlägg...
Jag har enbart ätit i två dagar! haha det känns så iallafall=)

Nä men helgen har varit bra iallafall, å imorn ska jag visst jobba, Ida ringde förut så stackars Sara har blivit sjuk igen =(

Nähä, dax att dra sej hemåt då kanske=)

Puss puss på er=)

Varslad =(

Jaha då har man varit på personalmöte å fått redan på att dom har lagt ett varsel på alla oss anstälda =( inte speciellt kul, men men det kändes ganska väntat med tanke på att så väldigt många företag varslar nu, bara hoppas dom får in mer ordrar så dom inte behöver säga upp oss.  Tråkigt Tråkigt =(

Imorn ska jag ner till Issa å Daniel å festa iallafall=) ska bli kul=) Synd bara att ingen mer kunde följa med ner dit.
Så jag ska kolla upp lite när tågen går..

Väldigt kallt ute idag oxå måste jag påpeka, e ganska glad att jag inte e ute med vetrinärerna idag, dels att stå å halv frysa ihjäl å sen böhöva ta skit av Connie, nä tack det klarar jag mej utan, tycker synd om Sara bara som tvingas va med henne. Tar inte Satan henne så begår han tjänstefel! Japp det var min åsikt i det hela =P

Mor å Far har  åkt till Örsbo för att plocka ur "kojan" så jag sitter här i huset helt själv å fryser =( haha
Får väl ta å se om det finns nått kul på tvn =)

Hoppas skolan går bra Jossa=)

Puss på er=)

Ny kamera

Ska snart ner på stan en sväng, först hämta min mobil som har varit på lagning å som nu förhoppningsvis funkar som den ska. Sen ska jag även kolla på en ny digitalkamera, e så trött på min, den tar sån tid innan den kommer igång,  den tar fruktansvärt lång tid innan man kan ta ett nytt kort, vilket gör att the moment ofta har passerat förlänge sen..
Så jag ska ta lite av julklappspengarna å köpa en ny=)

Har tagit fram våran gamla keyboard å försöker minnas hur man spelar. haha alltså jag har aldrig varit duktig, men jag tog ju pianolektioner för typ 100 år sen, så nu har jag typ lärt mej spela Du käre lille snickerbo. haha det låter kul kan jag bara säga =P

Ska jobba imorn å på onsdag oxå, kul=) Gillar att åka ut bland bönderna=) fast jag fryser väldigt mycket=)

Imorgon skulle min kära Morfar fyllt 90 år oxå. Saknar honom! <3
Å en tanke till min gammelfaster Ejja som dog i förrgår.



Morfar och Jag <3


Söndag igen

Jaha då sitter jag här igen då å det e åter söndag, undra om de ringer om nått jobb imorn.
E själv i huset, Pappa e å jagar å mamma e väl hos mormor eller nått. får inte tag på henne.
Idag har jag inte gjort ett skit i vanlig ordning, vaknade alldelses för sent, sen tittade jag klart på de avsnitt jag hade hemma med Twin Peaks, för er som inte har sett den serien men gillar lite skumma roliga å spännande serier, så tycker jag absolut att ni ska se den.
Igår träffade jag Jossa å Anna å Becca en sväng å tog ett varv på stan, de hade sett nån skum typ som var ute å åkte så vi skulle se om vi hittade han, vilket vi givetvis inte gjorde, vi hittade inte nån i princip, det e inte som förr i tiden då det alltid var massa folk på stan.

Igår åt jag även pizza med Jossa för er som tycker det e av värde att veta xD

Har kommit in i en period då jag känner att det vore kul att börja med Friskis & Svettis igen, haha var lika dant för ett år sen =P men det e så onödigt att kopa ett kort med tanke på hur jag jobbar, kan ju bli att jag bara kommer jobba kvällar å då kan jag inte anväda kortet, tror att alla passa börjar ordentligt nästa vecka iallafall, skull va kul att pröva de två danspassen det har å även yoga passen, sen e ju step väldigt kul oxå, vi får väl se hur det blir med det..

Nu ska jag åka till min kära mormor en sväng å dricka kaffe=)

Ha det bra kära vänner <3

I´m sad

Jag vet att jag har mej själv att skylla, men visst får jag må dåligt iallafall, visst får jag tycka att det e tråkigt att det blev som det blev.
Märks att jag tycker om han mer än vad jag trodde, annars skulle jag inte känna som jag gör nu.

Kommer sakna han väldigt mycket iallafall <3

Tack alla som har lyssnat på mej, kommer nog finns lite gnäll både här å där från mej nu, men det känns skönt att få skriva av sej lite.

Puss puss


From This Moment

Sitter och lyssnar på From This Moment nu, de e riktigt bra tycker jag=) Hoppas dom får komma till Festivalen
Här kan ni gå in å lyssna på dom http://www.myspace.com/Fromthismomentcore
å rösta gärna för att få dom till hultsfreds festivalen oxå

http://www.snarthultsfredsfestival.net/onska_band.php

Jaha vad har jag gjort för spännande idag då? Skulle ju som sagt städa, men det blev inte mycket med det, läste bok istället, mycket roligare=) Sen åkte jag å handlade massa olika grönsaker å grejer till maten, blev god mat faktiskt=)
Å så var jag på ungdomsmottagningen ocå, så nu ska jag börja med P-plåster istället, ska bli intressant.
Sen har jag inte gjort nått mer idag, gud så intressant liv jag lever =P

Redan fredag imorn, tiden går fort=)

nä back to BDB en sväng

Miss You...

XoXo ( Puss å kram)


Torsdag

Igår fick ja jobba igen. Gick jätte bra Men var lite kallt ibland. Idag behövde ja inte jobba så idag måste ja städa, ungdomsmottagningen, å laga mat till mor å far. Men ja tror ja ligger kvar framför tvn ett litet tag till:) XOXO:-*

Trettondagsafton

Sitter hemma i huset å dricker en öl innan vi ska till Karaktärshotellet på Krogshow med karibisk buffé och Rayday=)
Ska bli jätte kul=)
Var på bio med Henke igår, var jätte kul å filmen var jätte bra, så ska ni se en film se Australia. Tråkigt bara att det var så grymt halt att köra, men det gick bra iallafall=)
Sen när jag kom hem åkte jag till Sonny för att sova, slumrade till medans Sonny tittade på film, vaknade med huvudvärkå kunde inte somna om, så jag åkte hem halv fyra imorse, vaknade runt sex å visste inte var jag var, låg intryckt i hörnet som jag gör hos Sonny å var tvungen att känna om han låg brevid mej, när jag insåg att han inte gjorde det så började jag skratta, jag har mina konstigheter för mej när jag sover helt klart=)

Idag har vi varit hos Mormor en sväng sen har jag inte gjort så mycket mer=) Soft dag med andra ord=)

Hoppas ni alla har det bra, att det går bra för Anna att jobba, att Jossa får det kul ikväll, att Becca inte fryser ihjäl i sitt super kalla hus och att Sonny får ordning på sin kalla bil=) Å givetvis att alla ni andra har det bra i kylan=)

Puss puss på er=)

Ligger i sängen

Japp jag har fortfarande inte gått upp. Har ont i huvet idag oxå. Tycker det e konstigt att det gör om på samma ställe varje dag. Hungrig e ja oxå Men ja orkar inte gå upp. Å när ja väl går upp så måste ja duscha och städa. Vore bra om ja hittade en tvätt tid oxå. Ikväll ska jag på bio i västervik med Henke. Vi ska se australia eller vad den nu hette. Har hört att den ska va bra. Ja vill egentligen se twilight, för den e med vampyrer.det blir en annan gång. Ta tag i mitt liv kanske:) tycker om S. Puss

I huset igen

Nu har jag varit hos Anna en sväng, gick en prmenad, var skönt,men kallt om benen, väldigt halt ute oxå kan jag lova
Sen åkte jag till Sonny och var där ett tag, trevligt, men jag e alltid närvös när jag ska träffa honom=) hihi
Sen skulle det komma folk till han så då passade jag på att åka till huset igen, så nu kollar vi på film... har fått ont i huvet igen... har varit ett par timmar jag inte har känt nått men nu har det kommit tillbaka..
nähä, nu har filmen visst börjat igen=)

Puss puss=)

Vilken väntan...

Sitter å väntar på att mina varma mackor ska bli klara snart=)
men allt tar sån tid när man väntar, men jag känner att jag har bråttom, jag ska först till anna å sen till sonny.
ehh nu tar jag ut dom även om det inte e klara=)

Puss puss=)

Nytt År=)

Jaha då har det nya året börjat, frågan är om det har börjat bra eller dåligt, har inte redigt hunnit känna efter, men jag tror nog ändå att det känns ganska bra=) Jag känner mej Glad=)
Har tänkt ganska mycket sista dagarna, Finns saker i mitt liv som jag saknar.
*Kompisar som jag inte träffar så ofta längre =(
*Nått att göra på min fritid, nån slags hobby, men jag kan ju aldrig komma på nått jag verkligen vill hålla på med, bowligen är ju grymt kul, men då måste jag köpa ett lättare klot för det jag har e för tungt för min rygg, och sen e det så svårt iochmed att jag kan tvingas jobba kvällar eller så pass långt från Vimmerby att jag inte hinner göra nått speciellt på kvällen...
*Pojkvän, Träffar ju Sonny så vi får väl se vart det leder, Tycker om han iallafall :*
*Träning, det e nått jag verkliegn behöver, även om det bara e så att det blir en promenad så behöver jag det, men jag hatar att gå när det e så kallt ute, jag i prinsip vägrar att gå ut =/
ehh det finns egentligen hur mycket som helst, men jag orkar inte skriva om det mer...

Sitter just nu och lyssnar på lite låtar på youtube, en låt som jag har fastnat för e fields of gold men det ska va den som tjejen sjunger, så härlig låt=)

Börjar känna mej lite rastlös just nu, tycker att mor och far kan komma hem från stockholm snart=)

Puss på er alla och Ett Gott Nytt År=)

RSS 2.0