en vecka gangen

japp nu har vi varit i over en vecka, har haft daligt vader i nagra dagar nu oxo, men idag e det ganska bra iallafall, sa vi har luggit vid poolen i typ 4 timmar, utan solkram, och det kanns och syns  :) Vi har bada fatt mycket farg, men det kommer nog gora ganksa ont sen, vi e namligen ganska roda. haha.

i forrgar var vi pa elefantridnig. hahah skumt sager jag bara. det guppade sa pass att jag trodde vi skulle aka av :) men nu har vi ju det som ett roligt minne, sa jag e glad att vi gjorde det :)

Igar var vi blandannat pa KRbar pa kvallen, trevligt trevligt :) spelade biljar och pratade med folk:)

Har fatt fullt med pricka i ansiktet oxo, hur fult som helst, det kommer over en natt, e finnar, sa jag gick till ett av alla dessa apotek och hon hjalpet mej sa jag fick en salva att smorja med, sa nu 1,5 dyng senare sa ser det jatte mycket battre ut :) raknet tillatt jag hade ca 110 finnar i ansiktet och pa halsen.. forsta hur illa det ser ut da "/ inget roligt.

har egetligen hur mycket som helst att skriva men jag har svart att komma pa allt nar jag val sitter har, men jag skriver en dagbok i ett block varje kvall for att komma ihag allt nar jag kommer hem :)

Nya bilder pa annas resedagbok:)
Hoppas alla har dwet super bra dar hemma. saknar er :)
puss puss

Dax for blogg :)

ja jag vet jag har varit valdigt dalig pa att skriva, men jag har inte orkat :P
Allt ar iallafall jatte bra har nere, solar och badar massa, handlar massa fina klader och smycken, och massa massage blir det oxo :) och vara naglar har vi fixat idag oxo, as nice :)
Idag har det varit fruktansvart  varmt, tillochmed thailandarna har gatt med langarmat och paraplyer for att skydda sej mot solen och varmen, och anna och jag har varit tvugna att halla oss i skuggan.,  Tur att det finns ac pa rummet iallafall, den brukar vi kora pa 23 grader typ.. och da e det nastan anda lite for kallt pa rummet,
har an salange inte satt ackliga djur, vilket jag e grymt glad over. men det kommer nog det med sen :P

Brant oss har vi oxo gjort, fast anna e varst, anna ska alltid va varst pa allt, haha iallafall skoskav, hon ska forsoka bli varldsmastare i skoskav, dar av namnet skocia oxo haha:)

Anna har lagt upp lite bilder pa sin resedagboken.se, sa kolla dom. hon heter ju givetvis skocia dar da :P

Na nu borjar det klia lite val mycket pa mej, har inte smorjt in oss med djungelolja idag... big misstake !

Ska forsoka uppdatera har sa ofta som mojligt, men jag har lite problem med tangentbordet. haha det e svart nar det saknas bokstaver :)

Love you all, Over and out for this time :)

Och btw ni ska hora mej prata engelska. haha, fan I suck very very mycket :P haha

Puss puss pa er :)

Framme

nu ar vi framme, och allt har gatt bra. fast vi e trotta sa det blir att sova snart aven att klockan bara e 8 pa kvallen :)

Ha det bast
puss puss

Arlanda

Nu sitter anna å jag å dricker lite. Andra ölen. E inte så jätte nervös. Men det kommer nog när det e dax att bege sej mot vår gate:) ska röka å gå på toa innan blir om typ en halv timme:) love you all<3 puss puss

Nu åker vi=)

Om 45 minuter ska vi hämta Anna=) är uppe hos mina föräldrar nu å har ätit frukost, ska dricka lite kaffe nu å sen e vi typ redo att fara =)
Nu e jag nervös, pirrar massa i magen=) Men sammtidigt ska det ju bli så kul, så det nervösa hör till=)
Både min å Annas väskor väger visst ganska mycket, å då e dom ändå inte fulla, vi ska ju lixom handla kläder där nere oxå, hur ska det gå egentligen? ähh i värsta falll så får jag lämna mina gamla kläder där nere=)

Kommer sakna er massor=)

Ha det så bra, det ska jag ha =)

Puss puss puss puss =)

Nu e det nära..

Om ett dygn så sitter vi på planet =)
Nu e jag riktigt nervös, har varit hos Anna å hjälpt henne packa lite, å pratat om vad vi ska göra där nere, det gjoder mej ju inte direkt mindre nervös kan jag lova =)
Men det ska bli så kul=) Längtar tills imorn massor=) Sitter å väntar på att Mor å Far ska komma hem, så jag kan prata lite med dom, sen ska jag hem å packa.

Om nån e vaken imorn vid typ 6 7 så kan ni gärna skriva å påminna mej om att jag ska packa ner min mobil laddare=)

Ska kolla BDB sen blir det nog hemåt..
Anna skrev nu så jag kanske ska åka ner å säga hejdå till Jossa oxå, Hon jobbar så det e lkite svårt att prata med henne...  men jag hoppas jag hinner träffa henne innan jag åker=)

Massa pussar till er <3

Hoppas ni kommer sakna oss lite iallafall=)

Ojojoj

När ja vaknar imorn så e det bara ett dygn kvar tills vi åker upp till stockholm för att sedan åka till Thailand:) det e verkligen hur nära som helst nu. Har sagt hejdå till familjen Krantz Carlsson och Cissi å liza ikväll. Imorn blir det att säga hejdå till Jossa. Å om ja träffar några andra. Skulle egentligen ha kollat packningen nu men ja känner att ja hellre gör det imorn. När ja kan lägga ner typ allt. E svårt när det fortfarande e saker som ja behöver använda. BDB buggar oxå, så ja kan inte kolla den:( puss puss på er:)

Strejkar....

ja allt strejkar idag, mobilen, internet, eller datorn kanske det e.. mitt humör har inte heller varit det bästa idag... eller jo på eftermiddagen har det varit superbra=) Men innan... fy fan så sur jag va... å jag vet delvis varför oxå... vissa funkar det inte att jobba ihop med helt enkelt... kan va kul ett tag med kommentarer om olika saker, men det finns en gräns på vad man klarar... å när denna person märker att jag slutar lyssna för att mina öron värker av allt tjat om sex hit å dit å allt annat väldigt irriterand som kommer ur hans käft, ja då blir han sur å börjar klanka ner på mej för saker som verkligen inte e befogat... usch hatar personer som kräver fullständig och total uppmärksamhet dygnets alla timmar...
men men han gjorde en snäll sak till mej idag oxå så jag å anna ska kunna pratat med våra familjer medans vi e i thailand. Vi ska få låna ett thailändskt simkort å så kan våra familjer köpa nått kostigt kort på bergs tobak så kan dom ringa till oss billigt =) så det e jag tacksam för =)

Men jag kommer ha min mobil oxå så ifall nån vill skicka ett mess så går det, men ring för guds skull inte till mej..

Sitter å väntar nu på att Mor å Far ska komma hem så det kan bli mat=) kyckling sallad blir det nog idag tror jag=)

Har insett att riskakor med ostsmak e väldigt gott att ha på jobbet för er som känner er tillräckligt intresserade av att veta det =P haha ja jag vet, väldigt konstigt skrivet, men jag e trött.
ska träffa Jossa en sväng sen har jag tänkt sen packa=)
Imorn ska jag å anna handla tidningar å sånt vi behöver=)
Torsdag ska jag väl kanske umgås lite med mor å far å om nån mer vill träffa mej, å på onsdag med om nån vill=)

Nä nu tvingar mamma mej att göra saker så det e väl bäst att lyssna å lyda =P

Puss puss sweet boys and girls <3

Ny vecka

Måndag igen. har väl gått hyfsat att jobba, men jag e super glad att det bara e tre dagra kvar att jobba=)
Anna har varit här nu, så vi har skrivit en lista på vad vi behöver ha med oss till thailand=) blev ganksa mycket =)
Har även bestämt att vi ska åka härifrån typ åtta på fredag morgon, sen hälsa på lillebror i stockholm ett tag, sen arlanda, tänkte vi skulle äta å så där innan vi går på planet=)
Nu e det nervöst kan jag lova =) Shit Pommes!

Vi säga Bye Bye till mina friends innan jag åker oxå <3
Men det e ju några dagar kvar=)

Helgen som var då... Fest hos Jossa och Pumpen i Lördags, var jätte kul å trevligt hos Jossa=) Tack tjejer=) Pumpen var lite för mycket folk, men Lifvens e grymma=) Fick en kram av Tommy, trummisen, haha jag kände mej som e grupie ( hur fan stavas det?) men jag känner ju typ han, så det var ju därför =) haha
Pratade med Han oxå, ganska länge, men det kändes skönt att få prata lite=) Behövde det =) Så nu får det bli som det blir.. kan inte göra mer...

Söndagen började lite konstigt tycker jag, men jag har lovat mej själv att inte bry mej, så då gör jag inte det :P
Sen var det dax för Erics dop.
Han var så duktig å flörtade massa med prästen =) sen var det ju det där med vattnet, men jag förstår att Eric blev lite arg när  det blev så bött på huvudet, det e ju inte skönt lixom å det förstör ju frisyren =) Men sen var allt prima igen=)

Sen blev det bara hem å slappa till mina serier.. och OTH slutade väldigt spänande =) Men men men NEJJJJJ, jag kan ju inte se det på massa veckor nu... FAN!!! jävla skit.. Missar två avsnitt!! Fuck oxå... ehh det löser sej... hoppas jag... =(

Nä nu e det dax för Färjan, måste duscha oxå.. jobbigt..
Puss mina darlings =)

bortblåst

Jag hade massa jag kom på förut att jag skulle skriva, men just nu e det lite som bortblåst. haha
Hade nog lite jag skulle skriva om gårdagen, kvällen, natten. men jag känner mej inte redo för att skriva om det.. känner mej kluven... jag vet att det e tidigt att ens försöka sätta ord på nått, men vill jag sakna nån när jag e ner i Thailand som inte saknar mej.... nja, kanske inte.. Jag vet att jag e extremt otålig, vill helst ha alla svar på samma gång, så jag slipper fundera, jag vet  att det inte funkar så... mensom sagt, jag e knäpp.. take it or leave it...

Ska försöka halta mej hemåt nu, vet inte vad som här hänt imitt lår,men ont gör det å gå e jävligt svårt,hoppas det går över inatt, annars blir det krångligt på jobbet...

En sista kyss? Puss puss på er

Kontroll

Han har kontrollen.
Jag vill oxå ha lite kontroll, men det har jag verkligen inte i dettta läge.
Hur ska jag göra för att återfå kontrollen, lite iallafall?

Pumpen ikväll då. Han ska dit oxå, men kanske inte gå inte utan bara va chaffis...
Jag vill att han ska gå in, för då kanske jag törs att fråga...

Tror på att man måste dissa och bli dissad för att vara redo när kärleken kommer,
och även om jag kommer bli dissad nu så är jag iallafall en erfarenhet rikare,

och pirret i magen  e ganska härligt ändå=)

Kallt

Ovanligt att jag nämner att det e kallt eller? haha, men det e det verkligen. Kallt å jävligt=)
Har stått å frusit på jobbet massa idag, vi har fått en värmefläckt, men hur mycket hjälper den på ett stort lager... hmm, inte ett skit kan jag meddela... snålt  av manpower att inte ge oss en extra tröja... plus att manpower klagar på oss när vi inte har våra rätta manpowerkläder på oss.. haha, jag har en Iron Maiden tröja på mej nu, visserligen har jag min rätta tröja under, men det syns ju inte ... HAHA!!!

Har varit i bowlighallen en sväng å fikat med mamma pappa å jossa, var trevlogt tycker jag, så nu lär jag ju inte kunna sova inatt bara för jag drack kaffe... smart sandra :P haha

Sitter å skriver lite med min kära kussin Linda på msn, väldigt trevligt tycker jag :)

Kan inte ni som läser min blogg skriva en kommentar så jag vet typ vilka som läser? Vore intressant att veta=) 
Jag tror egentligen jag hade mer att skriva, men jag har glömt det just nu, som vanligt =) hihi
så puss å god natt på er alla=)

Måndag igen

Ja veckorna går så  fort, det rasslar till så är dom förbi. men inte mej emot, för ju snabbare dom går, ju snabbare kommer den dagen vi åker till Thailand:) Längtar så mycket!
Sitter å fryser nått så fruktansvärt, e iskall om händerna, vilket iåförsej inte e nått ovanligt, men det e inte skönt när resten av kroppen oxå fryser, fryser så där otäckt inne i kroppen... Skulle behöva lite värme, Kom å värm mej!
Å massage, herrejösses vad det vore välbehövligt.. men men får väl vänta tills Thailand=)

Har varit iskallt på jobbet idag oxå, vi står ju ute på ett lager, så jag har haft min vinterjacka på mej... det e ju bedrövligt =/
Får hoppas dom fattar imorn att det e kallt så vi kan få varsin jacka eller tjockare tröja. Tycker vi har rätt till att få det, men men Manpower i ett nötskal...

Pratar Anna nu å hon berättar att det finns typ hårtvättning i thailand. dom masserar hårbotten,  fatta gutt eller!!

Fick mess inatt oxå. haha fattade inte redigt tror jag, för jag var ju inte redigt vaken haha. e farligt att skriva till mej om nätterna, för jag svarar i sömnen.... så det kan bli väldigt skumma svar=)

Nä nu fryser jag snart ihjäl... ska gå in å sätta mej vid tvn en sväng tror jag.
Färjan e ikväll oxå =) haha det e kul=)

Ha det så bra gullungar=)  Massa pussar till er <3



Hem å sova

ja det e väl dax för det, måste tyvärr duscha innan oxå, vilket jag kan garantera inte e speciellt inspirerande just nu... jag kommer frysa massa då... men jag måste värma ryggen om jag överhuvudtaget ska kunna sova inatt.
det e bara 9 dagar kvar att jobba nu sen har jag semester, men dessa 9 dagar kommer va superlånga pga ryggen...
Å inte har jag lyckats få nån tid till evy heller... skulle behövva fixa till lite i ryggen innnan vi ska sitta på ett plan i massa timmar... men det e inte säkert hon kan göra nått åt det iallafall, har en känsla av att det e inflammerat igen. känns så...   =(
men men...

väntar på ett svar som jag nog inte kommer att få =(


PartyGirl =)




Fest igår hos Simon, Var roliga att träffa alla. Harrys  var väl kanske inte så mycket att ha men det gjorde inte så mycket. Gick å käka pizza istället =)

Don´t worry be happy =)

Förresten, jag ska börja använda svarta kläder igen, jag trivs i det  =)

Halloween på Harrys

Japp blev att gå in på Harrys en sväng igår.  Var hur kul som helst. Många var utklädda, vissa riktigt bra.
Locknevi Bönderna tillexempel:) Haha dom var så roliga:)
Sen tyvärr blev det ju som det blev när det var hemdax, fattar inte redigt vad problemet är, men men.. vad ska man göra... glömma å gå vidare eller? det e inte så lätt det heller... Gillade verkligen hur jag mådde igår, att nån höll om mej, kysste mej, smekte min kind och bara såg mej i ögonen. fan jag vill verkligen ha mer av det. Å att det var just Han som detta var med gjorde väl att jag vill ha det ännu mer.. FAN, varför utsätter jag mej för detta.
Det verkade som Han brydde sej igår,  Han sa saker som jag nästan trodde på (jag litar inte på vad folk säger när det gäller känslor) å så bara försvann Han, Å inte ens ett svar kan man få...  Vad ska jag göra?
Skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur saker käns å hur det kändes igår, men jag vet att det inte  e speciellt intressant för vissa att läsa.

Hör han inte av sej, så vet jag att Han bara hittade på...   =(


Och du får inte andas på min panna

Inte få mig falla mer

Om du inte sen kan stå för

All den oreda du ger

Och du får inte röra vid mitt hjärta

Som om allt var uppenbart

Men ja önskar inget hellre än att du göra allting mot mig snart


Fan, få mej inte att gråta


RSS 2.0