Äntligen tillbaka

Haha nää så e det nog ingen som tycker om min blogg xD
Men min dator har varit på lagning hos Morbror Pea=) Thanx =)
Vad har hänt sen sist nu då? Hmm, jag kommer ju inte ens ihåg vad jag skrev om sist eller ens när jag skrev sist.. men men...
Jag har iallafall blivit arbetslös nu, verkligen fel period att bli arbetslös enligt mej, del pga den jobbrist som råder givetvis, men oxå pga att det enda som finns nu e sommarjobb, å inte vill jag jobba hela sommaren när jag har jobbat hela året å sen kanske få ett jobb efer det å inte få va ledigt fören nästa sommar... näää tack, det låter inte speciellt kul, men som sagt, det finns ju inga jobb heller för den delen så varför oroa sej... träligt bara att jag bli satt på nån slags jobbgaranti mitt i sommaren, det e ju oxå lite typiskt måste jag säga...

nää men det som vanligt så kommer jag inte på nått att skriva när jag väl sitter här, haha =)

Puss på er >=)


Ledig

Det e Måndag och jag e ledigt, tråkigt måste jag säga, alla jobbar ju typ så man har ju inte så mycket att göra...
Börjar inte jobba fören torsdag morgon heller...
Helgen har varit bra, fick sluta jätte tidigt på fredagkvällen å lördagen behövde vi inte ens åka ner, så det blev melodifestival hos Anna å sen Harrys med Anna Jossa Henke Erik och Eriks kompis. Hade faktiskt väldigt kul=) även om låtarna inte e dom bästa så var det ändå roligt=)

Gårdagen spenderade jag mest med att va bakfull, sov till ett nån gång, sen låg jag bara framför tvn=)

Idag har jag varit å fikat hos  Anna=) gick även en kortis promenad upp till stan å tillbaka=)
Å nu har Jossa kommit å besökt mej  efter att ha slutat jobba=)
så nu ska jag prata lite med henne=)

Puss puss


Snart jobbdax igen

Ja nu har mina 4 lediga dagar snart gått, imorn kväll börjar jag jobba igen å går av Söndag morgon.
E lite jobbigt måste jag säger, detta med att helt plötsligt vända helt på dygnet, men mamma kom med en idé, så nu ska jag lägga mej som vanligt ikväll, försöka somna vid tio kanske, sen ska jag gå upp vid ett, två tiden igen å hålla mej vaken till  nio, tio imornbitti å sen sova igen, ska se om det går bra, problemet e väl mest att hålla sej vaken där på natten/morgonen, så jag har sett till att jag har att städa, diska, eventuellt oxå baka å en film att titta på=) så hoppas jag att det ska gå bra att göra så=)

Idag har jag varit å fika med Anna på Brödstugan, det var trevligt=) sen var jag hemma en sväng å löste korsord, sen bjöd Anna ner mej på lite kaffe igen, så då tog jag min cykel som jag fixade iordning i sommras, Åh jävlar säger jag bara, det e ju fan livsfarligt att cykla på den , bromsarna funkar ju knappt =O haha, men jag överlevde iallafall=)

Tycker faktiskt att det e lite tråkigt att det e just på fredag som Harrys öppnar, hade ju oxå velat gå, men jag jobbar ju tyvärr, fast jag kan ju iallafall hoppas lite på  att det blir som de senaste helgerna å nattpassen, då har det ju inte funnits nått att göra så vi har fått åka hem igen, eller inte ens åka dit, tänk om det kunde bli så på fredag igen, få fullt betalt å gå på Harrys=) men nää, givetvis tror jag inte att det kommer bli så, men man kan ju ändå ha nått att hoppas på =)

Nu kom jag inte på mer =) Over and out=)

Puss puss

Melodifesteivalsdax

japp snart e det dax, vet inte redigt vilken låt jag vill ska gå vidare iåmed att jag inte har hört alla låtar, men jag tycker om Scotts låt iallafall=) även att den bara har fått ett plus i tidningen.
Hörde Star Pilots låt på radion härom dagen för första gången å redan i början av första refrängen började jag sjunga på en annan låt, så jaa den tycker jag e lite för lik en annan låt...
När Ugglas ska sjunga tänker jag gå ut från rummet å kolla datorn för att se om det här hänt nått mer skumt här... för det gör det kan jag lova.
Märks ganska väl när man jobbar som jag gör, när man under ett par dagar knappt har nån kontakt med omvärlden, då märks det hur skönt det faktiskt är att just va isolerad från allt prat, för efter 4 dagar tror jag att jag skulle kunna skriva en hel bok om vad som har hänt, det e inte klokt egentligen, men herrejösses så mycket det tydligen händer, händelser hit, skitsnack dit och även viktiga och betydelsefulla saker förstås.
Under tiden jag jobbar får jag höra om typ 4 andras liv, deras problem å deras glädjeämnen, märks att det inte e på samma nivå som här hemma iallafall, men visst, jag jobbar ju med vuxna människor....

nää det var min lilla tanke just nu....

Västervik

Har varit i västervik nu en sväng med Jossa Mamma å Pappa, köpte ett par skor, en kudde, lite smycken å saker till ansiktet. Åt på McDonalds oxå=)

Arbetsveckan har gått bra, har fått gå hem lite tidigare varje dag pga att vi inte har haft nått att göra, typ nån timme eller halvtimme, men i igår fick vi gå hem typ två, alltså  5 timmar tidigare, med betalt då förstås=) Åkte hem å sen åt hos mor å far, tittade lite på tv, sen åkte jag hem för att sova, höll på att somna redan vid sju, men lyckades hålla mej vaken till nästan åtta iallafall, sen sov jag till halv nio idag=)

Tänkte jag skulle åka hem en sväng å titta klart på det som mor å far har spelat in åt mej den gångna veckan. Å sen kanske även se Irene Huss filmen, sen blir det melodofestivalen och räkbaguette, sen Anna å GH=)



Här e mina nya fina skor=) 179 kr=)

RSS 2.0