Sommar

Nu har äntligen sommaren kommit på riktigt, det märks för det e varmt som tusan=) Vilket jag både gillar å ogillar, blir pigg å glad av solen men tycker samtidigtatt värmen och solen kan va väldigt jobbig så jag hellre håller mej innomhus=)
Anna och jag åkte till Gissebo och solade igår, hur härlit som helst, e glad att vi har det stället, tyvärr var det lite för varmt att ligga i solen hela tiden så vi spelade lite kubb=) sen grillade vi lite å fikade nere vid sjön, jag passade även på att bada för andra gången i år=) eller första kanske egentligen, för den 2e maj bara doppade jag mej =P

Helgen var kalasbra, på fredagen drack jag lite först hos anna å så träffade jag becca e sväng oxå, sen är jossa slutat jobba så drog vi till harrys där vi även var med mickis, mycket kul=)

På lördagen var jag först lite barnvakt sen på eftermiddan åkte vill till Andreas och Louise där ddet var grillning, volleyboll och öl å massa trevligt sällskap=)

Idag kanske det blir att åka å bada en sväng, imorn ska Anna och jag till Västervik och se speedway å på onsdag kanske det blir Öland till Söndag?

Sen nästa vecka e det dax för festivalen =)

Nä nu kommer nog snart Henke hem =)

Ha det gutt=)

Puss puss

Torsdag

imorn e det redan helg igen, tiden går... på lördag blir det fest ute i skogarna, bollspel grillning å öl står på schemat=)
sen blir det harrys å Torgny Melins =)

Idag kommer Anna Per Becca Henke och Eric hem igen =)  Har saknat er =)

Nä nu ska jag göra nått=)

Puss

Framförhållning

ja det vet nog inte abretsförmedligen vad det e iallafall...
Ringde till dom ikväll ang min uppföljning av handlingsplanen som jag ska göra innan den 23e varje månad, å då börjar denna trevliga  kvinna (hon var det alltså) jag pratar med att berätta om den här praktik grejen man ska göra efter 90 arbetslösa dagar å säger att hon ska skicka en påminnelse till min arbetsförmedling så dom kan skicka en kallelse till mej, men hon hinner inte göra det för hon ser att dom egentligen redan har skickat en till mej, (som jag förmodligen har fått idag men inte har sett) Mötet e imorn kl 9:00!!! Jävla tur att jag ringde till dom idag å inte imorn, för så hade jag nog redan varit avstängd från min akassa.
Dom verkar inte ha tänkt på att det var midsommar, att missa posten en dag e fruktansvärt lätt, så bättre framförhållning tack!

Tyskland

blev en oplanerad resa till tyskland igår. kom på sent på lördagseftermiddagen att vi kunde åka dit så vi åt lite å åkte å handlade lite vi kunde  behöva ha med, sen åkte vi till gissebo för att få några få timmars sömn (räkna 4) och byta bil med mor å far, Deras bil har lite mer lastutrymme=)
Så vid 2:00 åkte vi från Gissebo vid 9:30 var vi i Tyskland och sen var vi hemma igen 22:00, under den tiden han vi se ett vildsvin, massa rådjur å andra djur längs vägkanten, handla massa sprit å öl, äta ett antal gånger, bevittna en mindre krasch på 110 väg, åka färja 4 gånger =)

Räknade lite på vad saker å ting kostar att åka dit, Jag köpte 15 plattor öl, som kostade lite olika, å snittpriset blev då 87 kr/plattan om man räknar att euron står i 12 kr.
Resan kostade ca 2000 kr med bensin och färjor för två personer. om jag då skulle lägga min 1000 kr för resan i priset på min öl tex (bara för att se om man tjänar på att åka) så skulle min plattor kosta ca 150 kr stycket, vilket fortfarande  e 100 kr billigare än på bolaget=) å då har jag även  köpt sprit för 50 kr / 0,70 l,  så jaaa även att det har blivit dyrare att handla i tyskland så tjänar man fortfande på det =)

Nä nu behöver jag nog åka hem en sväng å äta, sitter hos  Annas katter nu å har även varit hos Beccas katter, men nu e jag hungrig =)

Puss puss

Midsommarafton 2009

Igår firade vi midsommar hos Becca Henke och Eric=) Hade jätte trevligt å roligt=)
Kom dit vid två, åt midsommarmat med tillhörande nubbe vid tretiden=) Lekarna började nog vi femtiden och grillning vid nio typ, halv tolv begav vi oss hemåt=) Det var fullt upp hela dagen med andra ord å det var kul=)
Synd bara att vädret var som det var, visst vi kunde ju sitta ute hela tiden men det hade gärna fått va uppehåll och sol hela tiden,

Idag mår jag dock inte så bra, inte för att jag e bakfull, nänä jag känner inte ens av att jag drack nått igår, men däremot har jag jätte ont i halsen... även nacken öron och näsan e lite ur balans, men men det e väl väntat, e länge sen jag var sjuk nu...

nä nu orkar jag inte skriva mer=)
tänkte egentloigen att jag skulle ha skrivit mer om gårdagen, men jag ska lägga mej igen.

Puss puss

Grattis

Grattis Becca på din födelsedag ! <3

Köttbullar=)

Har precis gjort lite köttbullar, eller överkörda köttbullar iallafall=) e lättare att steka när dom e platta=)
Lillebror e hemma nu igen, skönt att ha han här tycker jag <3

Väntar nu bara på att kunna börja med makaronerna, men mamma ska komma hem från läkaren först, vet inte redigtr vad hon gör där idag, om det fortfarande e hennes ben, hon har så ont att hon vaken kan stå eller gå längre streckor, var prat om att det kunde vara borelia eller vad det heter som man får av festingar, men det får vi hoppas att det inte e. tror hon har varit på sjukan en gång i veckan sista veckorna... träligt det där...

Gjorde lite flötgröt idag oxå, fast istället för pressad citron så tog jag lime, hoppas det funkar oxå=) å så ska jag grogga med sockerdricka istället för sprite, för jag gillar inte spritesmaken...

Längtar som fan till fredag=) ska bli såå kul=) Hoppas bara på bra väder, för sällskapet vet jag att det inte e nått fel på =)

Nu kom mamma tillbaka, det var inte borelia utan nått i musklen å går det inte över så måste hon till sjukgymnasten...

nu ska ja fortsätta med maten =)

Love You!

.........

Sitter å läser lite bloggar å bara gråter, hittade nämligen Tess blogg, flickan som blev mördad av två 16 åringar, å även hennes kompisars bloggar, å fy så hemskt det e att läsa. Kan inte förstå hur människor kan få sånna hjärnsläpp så dom kan göra någon så pass illa.
Så hörde jag när dom pratade på radion om dessa 16 åringar,  att det hade börjat sjunka in nu vad dom hade gjort å dom mådde jätte dåligt. Tacka fan för att dom gör det!!! MÅ DOM BRINNA I HELVETET!!!
Tycker det e helt sjunk att få det att låta som det e synd om dom för att dom mår dåligt över det hemska dom har gjort.

Här e iallafall de bloggar jag hittade:
Thresrojo.blogg.se   Tess blogg
Twodreams.blogg.se   Hennes bästa kompis
Minneavtherese.blogg.se  Hennes kompisars minnesblogg

Göteborg

Helgen spenderade jag, stefan, anna och per i gooa göteborg=)
Var hur trevligt å roligt som helst=) Vi bodde i husvagn på kärrlunds camping å gick på Liseberg både fredag och lördag=) Åkte massa saker som jag aldrig trodde jag skulle våga, men det var roligt trots att jag skrek allt vad jag kunde=) haha. Åkte tillochmed uppskjutet =D

Det jag tyckte var lite jobbigt var att man igår kunde läsa att Kanonen hade stannat mitt uppe på loopen å dom satt fast där i över en timme, tänk om edt hade hänt när vi var där eller ännu värre , medans vi åkte den... näää fy fan, det var otäckt tyckte jag...

Å så var vi på Universeum oxå, det var kul tyckte  jag, massa djur att titta på=)

Party imorn=) kul kul=) källängsfestivalen, längtar till det=) dom ska ju även ha en langos vagn så försvinner jag så vet ni var ni  kan hitta mej =P


Blommor=)

Fick blommor av Älsklingen idag =)
Tack så mycket!
Älskar dej <3


Kärlek

För ett litet tag sen sa jag och Stefan att vi älskar varandra, då hade vi varit ihop lite över en månad,  om det e tidigt eller sent att säga en sån sak e ju upp till var och en, jag tyckte det var lagom,  för jag skulle aldrig säga det om jag inte kände så. Å känner man det så tycker jag att man givetvis ska säga det, för man vet ju aldrig nånting kan jag faktiskt hända å då kanske man ångrar att man inte har sagt det.

Visst, enligt mej så kan man inte älska nån efter  två dagar, då älskar man inte hela personen, man känner ju knappt personen, men just därför så tycker jag att en månad var ganska lagom för mej och Stefan, för vi har ändå känt varandra sen i sommras, och jag älskade Stefan redan innan vi blev ihop, fast på ett helt annat sätt =)

Tro nu inte att jag har nått vettigt att komma med när det gäller detta inlägg, för det har jag inte =)

Vill bara skriva hur otroligt glad jag är för att jag har honom, Hur tacksam jag är för att både han å jag blev så fulla den där kvällen, även att jag hade lite dåligt samvete för det i efterhand pga att läget var som det var.
Å att han kunde få tillbaka sina känslor för mej från i höstas =)
Jag är så glad över att få känna som jag gör=)

Jag Älskar Dej Stefan <3

Barnvakt

Nu sitter jag barnvakt till världens sötaste Eric=) å det har gått hur bra som helst=)
Anna var med här tills det var matdax, så jag gav Eric mat å gick sen upp  la han medans Henke var hemma på lunch, han ville inte redigt sova utan bara låg å busade å bajsade lite=)  så jag fick byta på han, men det gick jätte bra, han låg stilla å lät mej göra han ren=) sen somnade han ganska fort=) Hoppas han sover ett bra tag nu=)

Helgen har varit jätte bra=)  Gick på stan först när vi kom upp till stockholm, sen åkte vi til gröna lund, det var kul, Hammerfall ar bra, å jag lyckades åka ngra karuseller=) Men vad ni än gör så åk aldrig Vilda Musen, har man inte haft en nära döden upplevese innan så får man det av den. haha, helvete vad jag skrek!

på lördagen flyttade vi  patric å emilia=) å det gick väldigt bra, men det var grymt varmt, så det var lite jobbigt.
å på söndagen gick jag å Stefan lite i affärer sen var det hemresa=)

Borta bra men hemma bäst! =)

Längtar till nästa helg=)

Puss puss på er

Älskar Stefan <3

RSS 2.0