Frissan

Idag har jag varit hos frissan å permanentat håret, var väl egenltigen inte så bra fick jag höra när det var klart, för mitt hår var så slitet efter alla ljusa slingor, så om jag gör nått mer med håret nu så går det av på mitten i princip... kul... men men e nöjd med håret iallafall.

Sitter hos Stefan nu, han bjöd mej på glass=) Blir väl att sova här inatt oxå kan jag tror=) sover bra här, det gör jag ju inte hemma, där går jag ju i sömnen hela tiden, det gör jag inte här =) Jag är inte orolig när jag sover här <3

nu kom visst stefan tillbaka från köket, så nu ska jag va lite social igen=)

Party på Torsdag=)

Puss puss

Lördagkväll

Snart e denna helg förbi oxå, å ikväll vet jag inte än vad jag ska hitta på, e såå sugen på harrys för att det står att dom ska spela 90-tal, å det e ju så goo musik=)

Sitter nere på gjuteriet å väntar på att mor å far ska skriva ut å kopiera klart alla papper så vi kan åka hem, å jag kan hoppa in i duschen.

Sen får vi se vad som händer å fötter=)

Puss på er alla söta=)

Påskhelgen=)

Här e jag igen=) Fick tillsägelse av Issa i Fredags att jag skulle uppdatera min blogg=) Så nu försöker jag med bloggandet igen=)

Påsken har precis rusat förbi, den har varit intressant och händelserik må jag säga. I torsdags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde visserligen, men jag tror det var då vi tog ett varv på stan, möjligtvis då vi lekte bil kurragömma oxå=)
Fredagen blev det party med Issa Stefan Jossa (var det bara vi?) Först var vi hemma hos mej sen åkte vi upp å hälsade på lillebror och Simon och co, sen begav vi oss även till Jerker en sväng, å sen Harrys, Kvällen slutade med att Issa och jag inte orkade gå hem så vi sov hos Stefan istället som för övrigt inte hade nån frukost heller haha=)
Sen blev det hem där nån gång på dagen, sov lite, sen gick till Anna å Pers katter som jag var vakt åt=)

Mötte upp Mickis å gick hem till mej för att dricka igen=) Rosa Panterna, mmm gott=) Vandrade upp till Jossa när hon hade slutat jobba å då var även Stefan med, men Stefan svek å gick till "dom andra" haha.
Senblev det Harrys igen, väldigt lite folk men grymt bra musik=) hade jätte kul=) Var en rolig Kanin där oxå=) Sov även hos Stefan denna natt=)

Söndagkvällen åkte jag och Jossa lite på stan å tog en sväng ut till Pumpen, Jisses vad folk det var där.

Måndagen tog jag med Lillebror och Stefan ut ut till Gissebo där vi bara slappade å njöt av det fina vädret, å grillade oxå förstås=)

Rolig påsk med andra ord, hoppas ni andra hade en bra påsk oxå=)

Puss puss=)


Kaninen och jag=)

RSS 2.0